Hej på er!

Har egentligen inget att skriva just nu. Det var nån som bad mej att inte klaga så jag skall inte göra det. Om det är nåt ni undrar över eller vill veta om mej så får ni förstås gärna fråga så svarar jag så bra jag kan här i bloggen.
Skall njuta denhär dagen till slut.

Ha de bra, vi hörs snart igen!
Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur gick det hos tandläkaren? :)

2009-07-09 @ 23:47:29
Postat av: Anonym

Man klagar aldrig! Om man mår dåligt så ska man säga det, prata om det för att kunna gå vidare. Men det är inte lätt.. men du gör det. Du delar med dig av saker .. och många mår dåligt utan att säga något. Jag tycker att du är stark som vågar skriva ner dina tankar, för jag gör det inte. Jag går runt varje dag och vet att min liv kommer ta slut om bara några månader. Jag vill gärna läsa mer av dig för jag känner igen mig.



Låt ingen trycka ner dina tankar.. för ingen kan ta ifrån en sin åsikt.

2009-07-10 @ 18:46:16
Postat av: Nina

Du ska absolut inte bry dig om dom som säger att du inte ska klaga hela tiden, don behöver inte läsa din blogg då om de inte fattar hur jobbigt du kan ha det. Jag kan inte riktigt förstå hur du har det eftersom jag inte har ångest eller så, men försök tänk på alla dina kompisar du har som älskar dig så du inte behöver må så dåligt oc inte kunna somna. Om du känner dig ensam kanske du kan fundera på att skaffa en katt eller ett marsvin, om du gillar djur förstås:) Ha det jättebra!

2009-07-21 @ 19:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0